fitxa_document

Sol·licitud de servei o consulta

Sol·licitud de servei o consulta

Consulti l’estat del seu equip que està a les nostres instal·lacions o la previsió de que un tècnic es desplaci a les seves instal·lacions per corregir una incidència de forma fàcil, ràpida i còmoda

Si desitja que li prestem els nostres serveis, pot omplir el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè.

Nom: *
Correu electrònic: *
Empresa:
Adreça postal: *
Telèfon: *

Comentari sobre el servei a sol·licitar:
 * dades obligatòries


*CLÀUSULA DE RECOLLIDA DE DADES

Totes les dades facilitades a través de formularis en suport a paper, formularis electrònics i / o mitjançant correu electrònic seran tractats amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, i l'informarem que vostè te dret a l'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, poden exercir aquests drets enviant per escrit una sol·licitud a l'adreça AV. Països Catalans, 168 CP 43205 REUS (Tarragona)
Mitjançant l'enviament dels formularis existents, el remitent ens dona el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses en el mateix. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.
Les dades sol·licitades son les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a cap feines bàsiques d'administració, gestió i control d'històrics.

Les dades recavades son los adequades, pertinents i no excessives en relació amb l'àmbit i finalitats descrites.


mussara.com